Sanna Karlsson-Sutisna

Korppaanmäentie 38 B 11
00300 Helsinki
puh. 041 - 533 5206
sanna[at]karlsson-sutisna.com
Työskentelystäni

Vuodesta 1991 kuvataiteilija Sanna Karlsson-Sutisna on työskennellyt puukuvanveiston parissa tekniikalla, jonka hän on oppinut oleskellessaan Balilla. Hän yhdistää metallia, puuta ja luonnon elementtejä keskittyen ihmisen hahmon ja etenkin ihmiskasvojen kuvaamiseen.

Hänen veistostensa estetiikka ja aiheet viittaavaat ihmiskunnan ikiaikaisen perinnön muotoihin ja symboleihin ja niissä on vahva ajan, jopa ikuisten totuuksien tuntu.

Hän veistää sekä pieniä ja intiimejä veistoksia että suuria, julkisten tilojen teoksia. Tuomalla taiteensa puistoihin ja muihin julkisiin luonnontiloihin, joissa siitä tulee osa ihmisten arkipäivää, hän luo dialogia taiteensa ja luonnon välille.

About My Work

Since 1991, visual artist Sanna Karlsson-Sutisna has been working with wooden sculpture, based upon a technique learned in Bali. She combines metal, wood and natural elements, concentrating on the human figure, particularly the face.

The aesthetic and motifs of her sculptural expression refer to shapes and symbols at the dawn of mankind's ancient heritage, lending a sense of time even eternal truths to her work.

She creates small, intimate sculptures as well as large pieces for public spaces, creating a dialogue with nature through bringing her work to parks and natural public spaces, where her art becomes part of peoples' everyday life.

  • sivustosta
  • taiteilijat
  • ajankohtaista
  • ympäristötaide pähkinänkuoressa
  • etusivulle